Od kilku dni pogrywam w SW i miałem problem z wyborem serwera. Czas pokaże czy dokonałem dobrego wyboru.
Gram na Lord Calypho (rp-pvp) po stronie Imperium.
A wy?
Strona 1 z 1
SWTOR Serwery na których gracie
Napisano 16 grudzień 2011 - 21:38

Surtur Rising
The book of Dowth is calling. It beckons me to look inside

Son of Oden
Thunder god
Master of war
ASATOR!
Napisano 16 grudzień 2011 - 22:05
Jej, to fajnie macie, bo ja jeszcze chce poczekać jakieś 2-3 miesiące na zakup gry
Tak w ogóle to najbardziej mnie interesowały serwery pve, ale mogę się dostosować do większości, szczególnie jeśli ktoś założy jakąś naszą gildię
Przy okazji podawajcie tu też imiona swoich postaci, żebyśmy mogli się odnaleźć.
Tak w ogóle to najbardziej mnie interesowały serwery pve, ale mogę się dostosować do większości, szczególnie jeśli ktoś założy jakąś naszą gildię

Napisano 16 grudzień 2011 - 22:50
Poczytałem trochę na necie o polskich gildiach. Znalazłem jedną, ponoć największą jak na teraz.
"Sith Empire" na Basilisk Droid. Server pvp i mocno zaludniony. Ponoć dużo polaków ma tam grać.
"Sith Empire" na Basilisk Droid. Server pvp i mocno zaludniony. Ponoć dużo polaków ma tam grać.

Surtur Rising

Son of Oden
Thunder god
Master of war
ASATOR!
Napisano 17 grudzień 2011 - 13:02
Trochę zacząłem grać (żałuję że mam tak mało czasu
) na Legions of Lettow, po stronie Imperium
Napisano 17 grudzień 2011 - 14:35
Zmieniłem serwer na wspomniany wcześniej "Basilisk Droid"
Skellen - Mercenary Bounty Hunter. Gdzie są kredyty, tam jestem ja.
Ogólnie widząc flood WOJOWNIKUFFF SHITUFFF, odechciał mi się grać tymi klasami. Wole być bardziej oryginalny i powiem szczerze BH jest bardziej badass niż te wszystkie darkmhrok klasy. Dwie spluwy i wystrzeliwuje wszystkich jak chędożony gangsta
Skellen - Mercenary Bounty Hunter. Gdzie są kredyty, tam jestem ja.
Ogólnie widząc flood WOJOWNIKUFFF SHITUFFF, odechciał mi się grać tymi klasami. Wole być bardziej oryginalny i powiem szczerze BH jest bardziej badass niż te wszystkie darkmhrok klasy. Dwie spluwy i wystrzeliwuje wszystkich jak chędożony gangsta

Surtur Rising

Son of Oden
Thunder god
Master of war
ASATOR!
Napisano 20 grudzień 2011 - 11:24
Haha... trzeba wklepać dane kart kredytowej lub kod pre-paid, aby łaskawie zagrać (pomimo tego, że pierwsze 30 dni jest darmowe)
Nie mam zielonego pojęcia, kto wpadł na ten świetny pomysł, ale powinien dostać milion batów za kreatywne myślenie
No nic, życie wielokrotnie uczyło, aby czytać dokładnie mały druczek, ale człowiek kolejny raz chciał być mądrzejszy ;P Ech... życie.
[Dodano po 19 minutach]
A nie... z tego, co widzę to pół świata ma podobny problem z "nieaktywną subskrypcją". Dobra robota, BioWare. Kolejny raz moje ukochane studio mnie nie zawiodło.
[Dodano po 19 minutach]
A nie... z tego, co widzę to pół świata ma podobny problem z "nieaktywną subskrypcją". Dobra robota, BioWare. Kolejny raz moje ukochane studio mnie nie zawiodło.
Strona 1 z 1

Logowanie
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź