-
11 strony
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
Co o sobie wiemy. zabawa offtopwa
Napisano 16 październik 2011 - 14:43
Polega to na tym, że piszemy jeden dowolny fakt (obojętnie jaki), który wiem o poprzedniku. Teraz ktoś napisze jakiś fakt o mnie, potem ktoś inny o tym kimś itd.
Michael Desmarquet - ,,Misja''
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogać się, kiedy śpisz!
Zarabiaj na reklamach na swojej stronie internetowej :)
Naucz się skutecznie zarabiać na programach partnerskich ;)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogać się, kiedy śpisz!
Napisano 16 październik 2011 - 22:45
Zainicjował i świetnie poprowadził grę Wilkołak (tu w Gildii Błaznów).
@down: zapytałem wcześniej
@down: zapytałem wcześniej

odkrywam w sobie kinomaniaka.
Zdarza mi się czasem poprawiać post po napisaniu. Nie trwa to dłużej niż kilka minut.
Internet has everything.
Truth and lies.
Things that are good, things that are evil.
Things that can make you wise. And things that will turn you into a plant. Dirty, dirty plant.
Napisano 17 październik 2011 - 01:55
Takie rzeczy "wiedzą" chyba tylko ci, którzy "nie lubią cycków", jak zauważył Tokar, więc tak naprawdę g*wno wiedzą 
Zwłaszcza, jeśli tak jak w powyższym wypadku, ich największym marzeniem jest tulenie się do szaf rackowych w serwerowni
Zwłaszcza, jeśli tak jak w powyższym wypadku, ich największym marzeniem jest tulenie się do szaf rackowych w serwerowni
Why so serious?

Napisano 17 październik 2011 - 02:28
Byś się zdziwił ile namiętności jest w szafce 19" 32U ;P
Poza tym to opinia grupowa, ukuta wśród krakowskiej społeczności gexe. No i nie mówiłem że cycków nie lubię, mówiłem tylko że przedkładam nad nie wiele rzeczy ;> Ale jak prądu braknie a UPS-y padną to od biedy można by się parką pobawić.
@Matt: Wydaje się lubić Lovercrafta
Poza tym to opinia grupowa, ukuta wśród krakowskiej społeczności gexe. No i nie mówiłem że cycków nie lubię, mówiłem tylko że przedkładam nad nie wiele rzeczy ;> Ale jak prądu braknie a UPS-y padną to od biedy można by się parką pobawić.
@Matt: Wydaje się lubić Lovercrafta

Napisano 17 październik 2011 - 16:23
Ma zezowatego lisa jako zdjecie osobiste
Michael Desmarquet - ,,Misja''
Bogać się, kiedy śpisz!
Bogać się, kiedy śpisz!
-
11 strony
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »

Logowanie
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź