Witam.
Mam problem otóż zrobilem juz wszystkie misje dotyczace pozyskania nowych postaci do druzyny a mimo to nie pojawiła mi sie rozmowa z czolowiekiem iluzja, przez co nie przenosi mnie na statek zbieraczy.
z tego co wiem rozmowa sama powinna sie pojawic po wykonaniu 1 misji z akt po horyzoncie ( np po tali ) a nic sie nie pojawilo. zrobilem takze dwie pozostale misje, ( egzekutorka i zabójca ) i dalej nic.
w tym momencie nie mam zadnej misji poza misjami towarzyszy do zrobienia i stoje w miejscu.
głowny watek ciagle jest zatrzymany na zdobądz towarzyszy a mam juz wszystkich poza legionem.
wie ktos co moge teraz zrobic ? jak to naprawic ?
albo dysponuje savem z statku zbieraczy ? (najlepiej zołnierz)
Z góry dziekuje za pomoc, bardzo chcialbym skonczyc gre, bo naprawde mi sie podoba choc jest prostsza od 1 zdecydowanie
Strona 1 z 1
Fabuła stoi w miejscu nie moge przejsc do nastepnej misji
Napisano 18 czerwiec 2011 - 21:31
Przejrzałeś dziennik, sekretarka nie woła, że Człowiek Iluzja chce pogadać? Spójrz na mapę, zaznacza tam zadania i możliwe, że nie wykonałeś jakiegoś. Uratowałeś też tego agenta Cerberusa, tj. to co z niego zostało?
Lolth, I got you under my skin
Napisano 18 czerwiec 2011 - 23:18
Więc tak. Na początku zbieramy Jack, Garrusa, Grunta i Mordina. Wtedy pojawia się opcja ataku na Pochód Wolności (chyba tak brzmi polska nazwa Horizon). Po skończeniu tej misji rozmawiamy z Człowiekiem Iluzją i dostajemy akta pozostałych członków załogi. Kiedy zgarniesz 5 dodatkowych bohaterów (poza tymi co już masz) pojawi się opcja zdobycia przekaźnika na Omegę 4.
Lolth, I got you under my skin
Napisano 19 czerwiec 2011 - 00:42
wykonałem misje poł poboczną, o uratowaniu statku zakazana strzala czy jakos tak i wtedy po powrocie do statku zawołali mnie na rozmowe z czlowiekiem iluzja 
wiec jest fajnie ;D
P.S
dzieki za podpowiedz odnosnie agenta, dzieki próbie uratowania go dowiedzialem sie ze w tej grze zamiast lądowania, mozna skanowac i sadować niezbadane planety, i w ten sposob zdobywac surowce na badania, ktorych przez mala ilosc nie moglem rozbudowywac
wiec jest fajnie ;D
P.S
dzieki za podpowiedz odnosnie agenta, dzieki próbie uratowania go dowiedzialem sie ze w tej grze zamiast lądowania, mozna skanowac i sadować niezbadane planety, i w ten sposob zdobywac surowce na badania, ktorych przez mala ilosc nie moglem rozbudowywac
Napisano 14 lipiec 2011 - 00:26
Dokładnie...
Żeby Jack nie zginęła na statku musisz ulepszyć na Normandii:
Osłonę(Pancerz)
Działka Thanix(czy jakoś tak)
I Silniki
A fabuła wcale nie stoi w miejscu, lecz cały czas się rozwija
W Mass Effect I:
-Suweren , Gethy
W Mass Effect II:
-Suweren, Żniwiarze i Zbieracze
Są nowe bronie, nowi towarzysze, nowe misje, oraz odejście z Przymieża
Cerberus(Cerberus był wspomniany w Mass Effect I, w którejś misji pobocznej)
Żeby Jack nie zginęła na statku musisz ulepszyć na Normandii:
Osłonę(Pancerz)
Działka Thanix(czy jakoś tak)
I Silniki
A fabuła wcale nie stoi w miejscu, lecz cały czas się rozwija
W Mass Effect I:
-Suweren , Gethy
W Mass Effect II:
-Suweren, Żniwiarze i Zbieracze
Są nowe bronie, nowi towarzysze, nowe misje, oraz odejście z Przymieża
Cerberus(Cerberus był wspomniany w Mass Effect I, w którejś misji pobocznej)
Strona 1 z 1

Logowanie
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź