Reporterka telewizyjna
Napisano 01 wrzesień 2010 - 22:15
Na Cytadeli natknąłem się na panią z kamerą. Nie grałem w jedynkę, więc nie wiedziałem, co takiego tam zrobiła, ale Shepard był wkurzony/a. Skorzystałem z opcji egoizmu i droga pani dostała... wciry. Mówiła, że się na mnie za to zemści. Czy atak na nią ma jakiś negatywny wpływ na opinię w grze? Słuchałem wiadomości na Cytadeli wiele razy i ani słowa o moim niegodnym zachowaniu...
Lolth, I got you under my skin
Napisano 01 wrzesień 2010 - 22:26
Fajniej jest wysłuchać jej do końca, a potem skorzystać z opcji egoizmu. Pani al-Jilani zostaje wtedy zjechana na antenie i wychodzi na idiotkę. Piękne. Ja tak zrobiłem i więcej o niej nie słyszałem - wydaje mi się, że została zdyskredytowana na dobre. A efekty wystąpień i takich innych pojawiają się zwykle mniej więcej przy trzeciej audycji jaką słyszysz. Chyba nic z tym potem się nie dzieje, ale założę się, że wróci w trójce.
Młodość i niedojrzałość mijają z czasem, ignorancję pokonać można nauką, a pijaństwo trzeźwością, za to głupota jest wieczna. - Arystofanes
Napisano 02 wrzesień 2010 - 16:57
Ja podobnie i w pierwszej i w drugiej części obiłem jej twarz. Należało jej się bo to wredna karierowiczka
Swoją drogą bardziej podoba mi się powrót Conrada Vernera z pierwszej części, też można z niego zrobić niezłego debila i jeszcze strzelić mu w stopę 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"Amatorzy zbudowali Arkę. Profesjonaliści Titanic'a."
Napisano 03 wrzesień 2010 - 16:59
Przyznam szczerze, że ja też zdzieliłem tę reporterkę, nie chciało mi się jej słuchać, a tak rozmowa skończyła się szybko i... no przynajmniej dla mnie, miło.
Napisano 22 styczeń 2011 - 14:40
Czytając wszystko jakoś nie znalazłem odpowiedzi dla Couruna.
Chodzi o to, że kiedy wylądujemy na Cytadeli i po zejściu windą na SOC będzie stała reporterka. Będzie chciała przeprowadzić z nami wywiad. Wywiad będzie miał różny wpływ zależy od rozmowy. Jeśli przeprowadzamy go rozmową z niebieską czcionką czyli Idealisty, to wtedy wyjdzie ona na idiotkę i dlatego pewnie chciała się zemścić.
Chodzi o to, że kiedy wylądujemy na Cytadeli i po zejściu windą na SOC będzie stała reporterka. Będzie chciała przeprowadzić z nami wywiad. Wywiad będzie miał różny wpływ zależy od rozmowy. Jeśli przeprowadzamy go rozmową z niebieską czcionką czyli Idealisty, to wtedy wyjdzie ona na idiotkę i dlatego pewnie chciała się zemścić.
Napisano 25 styczeń 2011 - 11:05
Oprócz tej reporterki która była w cytadeli i można było ją uderzyć dostałem jeszcze wiadomość od mojej " ulubionej reporterki - Emily Wong " można się z nią spotkać bo mówiła coś o wywiadzie na wyłączność czy to tylko taka wiadomość do ozdoby ? ... btw ja dla odmiany nie uderzyłem pani Al-Jilani tylko zrobiłem z niej głupią odpowiedzią renegata.
Napisano 25 styczeń 2011 - 12:16
Fodro, chyba nie. Jeśli przeprowadzamy czcionką dla Idealisty, to wygadujemy jej parę rzeczy (za co admirał Hackett nas potem ochrzania), po czym stwierdzamy, że nie możemy jej więcej zdradzić. I nie wychodzi na idiotkę, tylko dostaje to, czego chciała
Napisano 25 styczeń 2011 - 13:49
Hackett mnie nie ochrzanił za wywiad a szedłem idealistą. Pochwalił za to, że poradziłem sobie z nią mimo tego, że było widać iż atakowała. Przy renegacie ona była usatysfakcjonowana a Hackett był zły. W 2 idealistą i renegatem ją zagadałem, nigdy nie uderzyłem.

Logowanie
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź