Całodobowe Centrum Pomocy ME2 Uwaga, możliwe SPOILERY
Napisano 01 sierpień 2011 - 18:04
Napisano 01 sierpień 2011 - 18:15
Wszystkie trzy są w miarę blisko siebie, tam gdzie szukałeś. Pierwszy jest przy sklepie Gateway Personal Defense (tam, gdzie można kupić ulepszenia karabinów szturmowych). Drugi jest za tym samym sklepem, nieco w głębi. Trzeci znajdzie się obok posterunku Tracking Office. Wystarczy pobiegać po tym pokoju naciskając maniakalnie spację i nie da się tego nie zauważyć. Jeśli będziesz miał problem, idź z lewą ręką przy ścianie od drzwi, którymi wszedłeś w stronę sklepu z bronią, miń go i kontynuuj w stronę kramu z pamiątkami. Powinieneś tak złapać dwa z trzech terminali.
Napisano 03 sierpień 2011 - 12:02
Tu są wszytkie ulepszenia pancerzy, jedne działają na całą drużyne, jedne tylko na Sheparda
Napisano 04 sierpień 2011 - 20:08

"Kroczysz mroczną drogą, ale jest ona najmroczniejsza dopiero wtedy, jeżeli zamkniesz oczy"
"Czasami mały aniołek musi utrzymywać pozory"
Napisano 09 sierpień 2011 - 01:45
Robię CHYBA wszystkie misje poboczne,w których można otrzymać punkty Prawości Lecz nie mogę załagodzić między nimi kłótni... Przechodzę tą grę szczerze mówiąc 10 raz, i do tej pory nie mogę rozkminić tej sytuacji...
Mam zdjęcie ile mam punktów prawości, tylko sory, lecz gram na Xbox'ie w Mass Effect 2,więc zrobiłem zdjęcie telefonem : /
http://imageshack.us...9082011240.jpg/
Wydaje mi się,że mam za mało tej Prawości, albo coś pominąłem,coś co może dotyczyć Jack. Widziałem że po kłótni mogę podejść do Jack, i wyskakuje mi "To był tylko kit" lecz jest zablokowane, a z tego co czytałem na różnych forach,to ta możliwość jest zdebugowana, bo niektórzy mieli 100% Prawości chcieli porozmawiać z Jack, i odzyskać jakoś jej zaufanie, lecz nic z tego nie wyszło. Już sam nie wiem, więc liczę na pomoc.
Napisano 28 sierpień 2011 - 15:54
[Dodano po 19 dniach]
Przechodzę grę drugi raz i postępuję prawie identycznie jak za pierwszym. Wszystkie ulepszenia Normandii, wszyscy członkowie drużyny lojalni. Gdy pojawiam się na stacji Zbieraczy przy pojemnikach z ludźmi załogi, podoficer Chambers i paru innych ginie (dr. Chakwas mówi o połowie załogi). Dlaczego tak się stało? Za pierwszym razem wszyscy przeżyli, zginęła tylko jakaś kolonistka.
Napisano 28 sierpień 2011 - 16:59
#33 Gość_Kress*
Napisano 20 wrzesień 2011 - 15:29
Napisano 06 grudzień 2011 - 12:36
b) Nie musisz podchodzić do kupki z bronią, wystarczy, że będziesz szedł korytarzem - odpali się cut-scenka zakończona sięgnięciem Shepa po broń i okienkiem z wyborem.
c) Może masz uszkodzone cinematici i trigger się nie włącza?
d) Czy to jest oryginał?
Za diabła nie wiem co to jest ten Gibbed i jak siętego używa, nei bawiłem się w cheatowanie.
Napisano 06 grudzień 2011 - 12:58
b) Cut-scenka, jak napisałem, nie pojawiła się.
c) Podczas mojej pierwszej gry włączył się.
d) Tak, to oryginał.
Gibbed to edytor zapisów, który, o ile mi wiadomo, nie uszkadza ich.
Napisano 24 marzec 2012 - 12:02
1) Czy da się odblokować wszystkie ulepszenia? Czyli czy starczy mi minerałów na wszystko? Czy będę musiał wybierać pomiędzy?
2) Mogę się wyuczyć umiejętności specjalnej mojego towarzysza. I tu mam pytanie czy tylko 1? I czy jak wykupie jedną i dam do niej 5 punktów a potem zmienię na inną to czy odzyskam te punkty.

Logowanie
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź