Witam,
Mam mały kłopot.Oglądałem wiele filmików na necie i za każdym razem widziałem u ludzi w ekwipunku niektóre przedmioty na niskich levelach.Sądzę po tym że muszą być gdzieś blisko i w dostępnych miejscach skoro je posiadają.Poszukuję głównie mieczy obsydianowych, zwojów (przełamanie magicznej bariery) albo run (zamiana w popiołaka oraz przełamanie magicznej bariery).Bo o zbroi Tytana raczej nie mam co marzyć ;] chciałbym znaleźć także hełm strażnika miejskiego.Pewno jest to banalne ale zapewne gdzieś je przegapiłem.Byłbym wdzięczny za pomoc, przynajmniej w opisie mniej więcej gdzie to może być.
Należę do bandytów jeśli to pomoże i nie mam rozwiniętych zdolności magicznych.Męczę te wredne popiołaki ale są za ciężkie jak na mój poziom.Jeśli chodzi o lvl to mam 17y.
z góry dzięki..
wislak
Strona 1 z 1
Kilka pytań Potrzebuję małej pomocy.
Napisano 04 luty 2010 - 12:44
Z tego co pamiętam u kowala w mieście można było kupić hełm.
Miecz obsydianowy znajdziesz po zabiciu pierwszego jaszczuroludzia, nie wcześniej. Ale do tej pory powinieneś mieć kowalstwo juz dobrze rozwinięte i miecze wykute przez Ciebie będą lepsze.
Zbroja tytana to jeden z ostatnich questów w grze i dostaniesz ją na sam koniec.
A zwoje... są wszędzie i nigdzie. ;p
PS. Będą popiołakiem nie pokonasz popiołaka raczej.
Miecz obsydianowy znajdziesz po zabiciu pierwszego jaszczuroludzia, nie wcześniej. Ale do tej pory powinieneś mieć kowalstwo juz dobrze rozwinięte i miecze wykute przez Ciebie będą lepsze.
Zbroja tytana to jeden z ostatnich questów w grze i dostaniesz ją na sam koniec.
A zwoje... są wszędzie i nigdzie. ;p
PS. Będą popiołakiem nie pokonasz popiołaka raczej.

Bazinga!
Napisano 04 luty 2010 - 12:48
Aha okey.Hełm poszukam w mieście.Na popiołaka mam już sposób a co do tych mieczy to mógłbyś trochę więcej napisać? Gdzie znajdę tych jaszczuroludzi z tymi mieczami? Chodziłem po różnych jaskiniach w podziemiach i coś jaszczuropodobnego widziałem ale czy ja wiem czy to byli oni ;p
Napisano 04 luty 2010 - 12:55

Bazinga!
Strona 1 z 1

Logowanie
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź