Świątynia Pierwotnego Zła
Napisano 05 kwiecień 2006 - 21:47
Napisano 21 czerwiec 2007 - 12:38
"Przywołuję Cienie Nocy,
Pod Mym berłem drży Magia Ciemności,
Wojna mym żywiołem.
Wojownicy bez dusz na me rozkazy,
Wolność to tylko wspomnienie,
Bo prawdziwa siła leży w umyśle!"
[img]http://faerun.com.pl/sign_3400.png]http://faerun.com.pl/sign_3400.png[/img]
Napisano 27 czerwiec 2007 - 10:53
"Przeznaczenie daje nam wszystkim znak..."
Napisano 22 lipiec 2007 - 16:53
Gdy skończę Planescape Torment, przejdę żeby utrwalić D&D
Wiem, że istnieje papierowa przygoda do owego systemu o tej samej nazwie ( nie wiem czy w Polsce się ukazała) a gra powstała na jej podstawie (tak sądzę
Pozdrawiam
Niech Wielkie Słońce zawsze świeci nad wami
Goel
Napisano 27 wrzesień 2007 - 20:58
Napisano 21 listopad 2007 - 17:59
Co prawda nie doszedłem daleko w fabule gry, ale mi szczerze powiedziawszy wydaje się być strasznie denna i wymyślana trochę "na siłę". Poza tym, jeśli już taka fabuła ma miejsce, to mogła by być bardziej szczegółowo przedstawiona (może po zagłębieniu się w szczegóły bardziej by mnie zaciekawiła), zamiast tego np. idę do rufusa po wykonaniu zadania z twierdzą na bagnach, a ten nawet sie nie spyta co tam zobaczyłem itp. Mówi po prostu: "świetna robota"... Gdy zaś pytam się, co mogę jeszcze dla niego zrobić odpowiada: "skieruj swoje kroki do Nulb", czy jakoś tak. Krótko mówiąc główny bohater ma tylko biegać tam gdzie go pokierują i nie może się dowiedzieć nawet po kiego ch**a ma tam iść. Sama tematyka gry, czyli Świątynia Pierwotnego Zła, wydaje mi się troche żałosna, no ale to tylko moje skromne zdanie
Grając w grę coraz częsciej odnoszę wrażenie, że autorzy skupiali sie niemal wyłącznie na walce i grafice. A szkoda, bo dla mnie w RPG'ach najważniejsza jest właśnie fabuła...
Napisano 28 grudzień 2007 - 14:07

Napisano 01 marzec 2008 - 00:54
Napisano 01 lipiec 2010 - 14:29

http://krwawygrabacz.pl.tl/ <<< Oficjalny Polski serwis o brutalnym duchu nazywanym
" Krwawym Grabaczem " Wejdź na stronę przeczytaj o nim i zaglądaj regularnie by
dowiadywać się aktualnych informacji z Świata związanych z Krwawym Grabaczem
Napisano 01 lipiec 2010 - 18:52
słucha... || Lionel czyta... || Lionel gra... || Lionel ogląda...
muzyka dzieciństwa || PS3 is better than problematic Xbox! || aktualny dzwonek telefonu || najnowsze muzyczne odkrycie || wzruszająca historyjka
Dzieci, uczcie się języków!/Children, learn languages!/Дети, учатся языках!/Kinder, lernen Sprachen!
I'm a plague rat & MoonChild in Army of Love.
Snap-Snap-Snap Biah!
Napisano 01 lipiec 2010 - 19:01
Napisano 02 lipiec 2010 - 10:51
Grało się naprawdę przyjemnie, choć Greyhawk jest taki... Za bardzo Greyhawk. Choć nie było to przeszkodą w czerpaniu radości z gry. Poziom trudności z kolei mnie wcale tak nie dobił, nie wydawało mi się, żeby w jakiś drastyczny sposób odbiegał od norm.
A czy ToEE coś zmieniła w świecie gier? Nie wydaje mi się. Ale to po prostu to bardzo dobra gra, warta polecenia.
Napisano 05 październik 2011 - 15:18

Logowanie
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź