Zapraszam do czytania i komentowania recenzji Lionheart: Legacy of the Crusader autorstwa Couruna Yauntyrr.
Strona 1 z 1
Recenzja Lionheart: Legacy of the Crusader by Courun Yauntyrr
Napisano 05 lipiec 2009 - 09:27
Słyszałem co nieco o tej grze i biorąc pod uwagę fabułę zakładającą alternatywną wersję historii robiłem sobie na nią apetyt. Niestety (albo na szczęście) to co napisałeś uświadomiło mi w pełnej rozciągłości błędność moich założeń. No i z tego co piszesz wynika, że w Barcelonie nie ma Camp Nou, więc faktycznie jest to nieakceptowalne ;)
Napisano 06 lipiec 2009 - 08:11
To ja proponuję, żebyś mimo wszystko sięgnął po tę grę, bo wbrew pozorom nie jest tak zła, jak to wynika z powyższej recenzji. Owszem, to nie BG. Do Icewind Dale też sporo jej brakuje - nie wspominając o takim Falloucie. Nie zmienia to faktu, że gierka prezentuje się przyzwoicie, historia trzyma się kupy, a rozgrywka wciąga. Może nie tak, jak Fallout czy BG, ale i tak nie jest źle. Zaletą są zwłaszcza dialogi, dzięki którym dość łatwo wkręcamy się w alternatywny świat. Z tego wszystkiego zainstalowałem sobie Lionheart"a ponownie i właśnie szaleję po Barcelonie. ;) Gierka kosztuje teraz grosze, więc nie masz nic do stracenia. Moim zdaniem warto ją mieć na półce.
Napisano 16 listopad 2009 - 23:10
Do gry podchodziłam dzielnie aż trzy razy. Po każdym coraz bardziej sfrustrowana i zniechęcona. Nie wciąga, nie intryguje i raczej mało grywalna. No i ja wolę mieć z góry narzuconą postać.
Ogólnie to nie polecam, a jak chce to mogę podesłać za fre, bo tylko kurz zbiera u mnie na półce. ;x
Ogólnie to nie polecam, a jak chce to mogę podesłać za fre, bo tylko kurz zbiera u mnie na półce. ;x

#7 Gość_FAn*
Napisano 02 marzec 2012 - 01:13
deaf
no bo nie potrafisz grać
,ta gra jest prosta tylko jest 1 razunek przejścia... TRZEBA MYŚLEĆ ! i CZYTAĆ ! co się dzieje w grze i co mówią postacie inaczej nie przejdziesz gry ! mój kuzyn nie umie po polsku czytać ze zrozumieniem bo sie w niemcach urodził więc rozumie go ale ty ?! LOL prosta gra
POLECAM !
no bo nie potrafisz grać
Strona 1 z 1

Logowanie
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź